با هدف رفع نیازهای فناورانه واحد های صنعتی و ارتباط کاربردی صنعت و دانشگاه انجام شد:
امضای قرارداد همکاری شرکت مثلث مهاربند جنوب و دانشگاه شیراز با هدف رفع نیاز فناورانه به ارزش ۱۰ میلیارد ریال
در یک همکاری نوآورانه و با هدف تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه، قرارداد همکاری بین یکی از شرکت های فعال تولیدی و صنعتی مستقر در شهرک صنعتی بزرگ شیراز با دانشگاه شیراز به مبلغ تقریبی ۱۰ میلیارد ریال به امضا رسید.

در یک همکاری نوآورانه و با هدف تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه، قرارداد همکاری بین یکی از شرکت های فعال تولیدی و صنعتی مستقر در شهرک صنعتی بزرگ شیراز با دانشگاه شیراز به مبلغ تقریبی ۱۰ میلیارد ریال به امضا رسید.
این قرارداد با هدف رفع نیاز فناورانه شرکت مثلث مهاربند جنوب مستقر در شهرک صنعتی بزرگ شیراز در زمینه پوششهای نانوساختار و با مشارکت دفتر فنبازار منطقهای فارس تنظیم شده است.
معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی فارس در آیین انعقاد این تفاهم نامه بر لزوم ایجاد ارتباط عینی و عملی بین صنعت و دانشگاه تأکید کرد و اظهار داشت: انعقاد تفاهمنامه همکاری بین یکی از واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی بزرگ شیراز و دانشگاه شیراز، گامی مهم در راستای تقویت این ارتباط است.
سید محمود قیومی با اشاره به اهمیت پژوهشهای علمی و کاربردی در رفع نیازهای صنایع، افزود: حمایت از پژوهشهای دانشگاهی که به طور مستقیم به مسائل و چالشهای صنعتی پاسخ دهد، میتواند به توسعه پایدار صنعتی و ارتقای توانمندیهای تولیدی کمک کند.
وی افزود:این همکاری نمونه ای مناسب در ایجاد ارتباطات قویتر میان صنعت و دانشگاه است و میتواند الگوی موفقی برای توسعه فناوری و تقویت تولید ملی باشد.
قیومی ادامه داد: این تفاهمنامه زمینهساز تعامل نزدیکتر صنعت و دانشگاه خواهد بود و اجرای پروژههای تحقیقاتی و بهکارگیری نتایج آنها در صنایع، منجر به بهرهوری بیشتر و کاهش چالشهای موجود خواهد شد.
معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی فارس تأکید کرد: بهرهمندی از ظرفیتهای علمی و دانشگاهی در جهت توسعه فناوری و نوآوری، یکی از اولویت های شرکت شهرکهای صنعتی است و همکاریهای مشابهی در آینده نیز ادامه خواهد یافت
معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی فارس، با تاکید بر لزوم نهادینه شدن ارتباط دانشگاه و صنعت گفت: «ارسال مستمر و ماهیانه نیازهای فناورانه صنایع به دانشگاههای استان از طریق دفتر فنبازار منطقهای فارس، یکی از مهمترین مأموریتهای ما برای ایجاد ارتباط سازنده میان صنعت و دانشگاه است
معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی فارس، با اشاره به نقش دفتر فنبازار منطقهای فارس در توسعه ارتباط میان صنعت و دانشگاه گفت: «یکی از مأموریتهای اصلی شرکت شهرکهای صنعتی، حمایت از فعالیتهای دفتر فنبازار منطقهای فارس است. این دفتر بهعنوان پل ارتباطی بین صنایع و دانشگاهها، شناسایی و ارسال نیازهای فناورانه را بهصورت مستمر و ماهیانه انجام میدهد. نقش این دفتر در مستندسازی نیازهای فناورانه و معرفی آنها به مراکز علمی، بسیار حیاتی است.»
وی افزود: «شرکت شهرکهای صنعتی فارس با حمایتهای مالی و اجرایی از دفتر فنبازار، تلاش کرده است بستر لازم برای رفع چالشهای فناورانه صنایع استان را فراهم کند. این حمایتها شامل تأمین منابع مالی برای اجرای پروژههای فناورانه، تسهیل برگزاری جلسات رفع نیازهای فناورانه و پشتیبانی از رویدادهای استارتآپی و نمایشگاهی است.»
قیومی در ادامه خاطرنشان کرد: «دفتر فنبازار منطقهای فارس تاکنون اقدامات ارزشمندی در شناسایی نیازهای فناورانه و تسهیل ارتباط صنایع با دانشگاهها و شرکتهای دانشبنیان انجام داده است. حمایتهای ما از این دفتر در راستای تحقق اهداف توسعه فناوری و تقویت صنایع دانشبنیان استان خواهد بود.»
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شیراز، نیز در این مراسم اظهار داشت: « توانستیم با حمایت شرکت شهرکهای صنعتی فارس و دفتر فنبازار منطقهای، همکاریهای مؤثری در حوزه رفع نیازهای فناورانه صنایع داشته باشیم
علی حفیظی با اشاره به همکاری های مشترک با شرکت شهرک های صنعتی فارس گفت: به برگزاری رویدادهای استارتآپی، کلینیکهای سیار صنعت و انعقاد قراردادهای متعدد از مهمترین موارد همکاری های طرفین است .
وی با تأکید براستفاده از ظرفیتهای دانشگاه شیراز در بخش تقویت ارتباط بین صنعت و دانشگاه افزود: «دانشگاه شیراز با بیش از ۲۰ هزار دانشجو و ۱۰۰۰ عضو هیأت علمی، یکی از بزرگترین دانشگاههای کشور است و نقش مؤثری در رفع نیازهای فناورانه صنعت و جامعه ایفا میکند.
وی تصریح کرد: در هفته پژوهش و فناوری امسال نیز ۲۱ قرارداد به ارزش بیش از ۱۹۵ میلیارد تومان با گروههای صنعتی منعقد شد.
مدیرعامل شرکت مثلث مهاربند جنوب مستقر در شهرک صنعتی نیز با اشاره به فعالیت های این مجموعه صنعتی گفت:شرکت مثلث مهاربند جنوب، فعال در حوزه ساخت اسکلتهای فلزی، یکی از مجموعههای توانمند شهرک صنعتی بزرگ شیراز است که نیاز فناورانه این شرکت در زمینه پوششهای نانوساختار از طریق دفتر فنبازار منطقهای فارس شناسایی و مستندسازی شدو پس از معرفی این نیاز به مراکز علمی و پژوهشی، یکی از اعضای هیأت علمی گروه فناوریهای نوین دانشگاه شیراز برای همکاری اعلام آمادگی کرد و جلسات متعددی برای تدوین جزئیات همکاری برگزار شد.
هادی بوشهریان، ، با ابراز امیدواری نسبت به این همکاری، گفت: «این شرکت بیش از ۱۰ سال سابقه در بخش ساخت سازههای فلزی، فعال است و توانسته ایم زمینه اشتغال بیش از ۸۰ نفر را فراهم سازیم.
وی افزود:یکی از سیاستهای اصلی مدیران این مجموعه، تعامل سازنده با دانشگاهها است. در همین راستا، امروز علاوه بر قرارداد مطرحشده با دانشگاه شیراز، تفاهمنامه همکاری مشترکی نیز به امضا رساندیم که امیدواریم بتواند مسیر همکاریهای بیشتر و مؤثرتری را فراهم سازد.»
بوشهریان همچنین به اهمیت بهرهگیری از ظرفیتهای قانونی اشاره کرد و گفت: «طبق ماده ۱۳ قانون جهش تولید دانشبنیان، هزینهکرد :در قراردادهای فناورانه با دانشگاهها میتواند بهعنوان اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه از مالیات قطعی شرکتها کسر شودکه این موضوع فرصت مهمی برای شرکتهای صنعتی است که امیدواریم با استفاده از آن بتوانیم همکاریهای بیشتری با دانشگاهها داشته باشیم.
بوشهریان همچنین به اهمیت قرارداد اخیر با دانشگاه شیراز اشاره کرد و اظهار داشت: «امیدواریم با استفاده از این ظرفیتها و بهرهمندی از تخصص دانشگاه شیراز، نهتنها به نیازهای فناورانه خود پاسخ دهیم، بلکه در مسیر توسعه پایدار و ارتقای کیفیت محصولات گامهای بلندی برداریم. این همکاری میتواند الگویی موفق برای سایر شرکتها و صنایع باشد که به اهمیت ارتباط نزدیک با مراکز علمی و پژوهشی پی بردهاند.
نظر دهید