همزمان با دهه تولید و تجارت:
آغاز فعالیت خوشه صنعتی سنگ نی ریز بعنوان هشتمین خوشه استان فارس عظیمی : توسعه خوشه های صنعتی از بسترهای مهم تحقق جهش تولید با مشارکت مردم محسوب می شود.
در جلسه ای که همزمان با دهه تولید و تجارت برگزار شد با انتخاب عامل توسعه ،فعالیت خوشه صنعتی سنگ نی ریز بعنوان هشتمین خوشه استان فارس آغاز شد.
در جلسه ای که همزمان با دهه تولید و تجارت برگزار شد با انتخاب عامل توسعه ،فعالیت خوشه صنعتی سنگ نی ریز بعنوان هشتمین خوشه استان فارس آغاز شد.
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی فارس با بیان اینکه ایجاد و توسعه خوشه های صنعتی از بسترهای مهم تحقق جهش تولید با مشارکت مردم است گفت:تمامی مراحل توسعه خوشه صنعتی با مشارکت ذینفعان و تولیدکنندگان پیش می رود و نقش دولت در این زمینه حمایتی است .
سید مسعود عظیمی با اشاره به ظرفیتهای معدنی شهرستان نیریز در شرق این استان گفت: راهاندازی پروژه "خوشه سنگ نیریز" می تواند تحول مناسبی در حوزه های بازاریابی و فروش ،صادرات ،ارتقای تکنولوژی و افزایش تعامل و همکاری بیشتر بین ذینفعان با انجام فعالیت های شبکه ای فراهم کند.
او با اشاره وجود 25معدن سنگ چینی با درجه خلوص بالا در این شهرستان ،فعالیت شهرک صنعتی سنگ نیریز به عنوان یکی از مهمترین شهرکهای تخصصی سنگ کشور و خاورمیانه ادامه داد: استقرار و فعالیت 150واحد مرتبط با سنگ بری و فرآوری سنگ با اشتغالزایی یک هزار و ۷۰۰ نفر و ظرفیت تولید سالانه 13میلیون متر مربع سنگ فراوری شده در این شهرک صنعتی بیانگر اهمیت ویژه آن در زمینه صنایع جانبی مرتبط با سنگ است و به همین دلیل نیز رایجاد و توسعه این خوشه صنعتی در دستور کار قرار گرفت.
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی فارس تصریح کرد:در مجموع در محدوده جغرافیایی شهرستان نی ریز با احتساب واحدهای خارج از شهرک صنعتی سنگ ،177واحد سنگبری به فعالیت می پردازند که این موضوع بستر مهمی را برای رشد شاخص های تولید و صادرات فراهم کرده و خوشه صنعتی می تواند هم افزایی لازم را برای تحقق اهداف توسعه ای فراهم کند.
عظیمی از دیگر اهداف راهاندازی خوشه سنگ را حمایت از فعالان بخش فراوری سنگ و سنگبری ها در حوزه های برندسازی و ارتقا کیفیت محصولات اعلام و اضافه کرد: واحدهای عضو خوشههای صنعتی از طریق همکاری و استفاده از مناسب از فرصت های موجود و مقابله با تهدیدهای مشترک به افزایش بهره وری منجر خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: تقویت خوشههای صنعتی تقویت کننده و محرک صنایع کوچک و متوسط در عرصه تولید و بازار خواهد بود و اثرات اقتصادی مطلوبی را در سطح جامعه به همراه خواهد داشت.
خوشه صنعتی و کسبوکار به واحدهای کسبوکارمتمرکز در یک منطقه جغرافیائی که با همکاری و تکمیل فعالیتهای یکدیگر، محصولات و یا خدمات مشابه و یا مشترکی را تولید و ارائه کرده و از چالشها و فرصتهای مشترکی نیز برخوردارند، اطلاق میشود. خوشههای کسبوکار می توانند در هریک اززیربخشهای تولیدی، صنعتی، خدماتی، کشاورزی، هنری و صنایع دستی فعال باشند.
در استان فارس و با حمایت های شرکت شهرک های صنعتی فارس تاکنون هشت خوشه گلاب و عرقیات گیاهی میمند فارس،سنگ شمال فارس،ترشیجات ،رب گوجه و شوریجات،خرمای جنوب ،فرش دستباف ،گیاهان دارویی و مسقطی لار ایجاد شده اند که خوشه سنگ نی ریز هشتمین خوشه استان فارس است.
نظر دهید