طی مراسمی با حضور سید مسعود عظیمی، رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس:
انعقاد تفاهمنامۀ همکاری چهارجانبه شرکت شهرکهای صنعتی فارس، دانشگاه شیراز، ، خانه صنعت معدن و تجارت و انجمن صنفی کارفرمایی مهندسان مشاور استان فارس
تفاهمنامۀ همکاری چهارجانبۀ دانشگاه شیراز با شرکت شهرکهای صنعتی فارس، خانه صنعت معدن و تجارت و انجمن صنفی کارفرمایی مهندسان مشاور استان فارس منعقد شد.
تفاهمنامۀ همکاری چهارجانبۀ دانشگاه شیراز با شرکت شهرکهای صنعتی فارس، خانه صنعت معدن و تجارت و انجمن صنفی کارفرمایی مهندسان مشاور استان فارس منعقد شد.
طی مراسمی با حضور سید مسعود عظیمی، رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس ،علی حفیظی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شیراز؛ حسین محمدی، مدیر سرمایهگذاری و بازاریابی پژوهشی دانشگاه؛ مرتضی سیفزاده نماینده خانه صنعت، معدن و تجارت فارس و داریوش مختاری، رئیس هیئتمدیره انجمن صنفی کارفرمایی مهندسان مشاور استان فارس تفاهمنامۀ همکاری چهارجانبه، به امضای طرفهای تفاهمنامه رسید.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس در این مراسم با بیان اینکه نگاه ما به همکاری با دانشگاه و سایر بخش های علمی ،فناوری و پژوهشی و صنعتی تعاملی، کاربردی و عملیاتی است گفت: برای این موضوع مهم به دنبال کارهای کلیشهای و شعاری نیستیم و هدف اصلی این تفاهم نامه ها استفاده از ظرفیتهای علمی و تحقیقاتی برای رفع مشکلات واحدهای صنعتی و ارتقای جایگاه صنعت استان است.
سید مسعود عظیمی افزود: با توجه نقش شرکت شهرکهای صنعتی فارس به عنوان مهمترین تامین کننده زیرساخت استقرار صنایع در فارس و وجود بیش از 3هزار و 500 واحد صنعتی بهره بردار در شهرکهای صنعتی این استان، انعقاد این تفاهم نامه گامی مهم در برای ارتقاء و تقویت همکاری های بین بخش صنعت و دانشگاه خواهد بود.
وی ادامه داد: این تفاهم نامه در راستای نیازهای متقابل و سرعت بخشیدن به فرآیند توسعه طرح ها و برنامه های اجرایی با بهره گیری از ظرفیت های موجود خواهد شد.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس ، حمایت از تحقیقات کاربردی برای توسعه ارتباط صنعت و دانشگاه با هدف انجام طرح های تحقیقاتی براساس پروژه های تعریف شده مشترک، همکاری مشترک در جهت ایجاد و یا تقویت مراکز تحقیقاتی در زمینه های فناوری های نو و مدیریت انرژی و افزایش بهره وری را از دیگر مفاد این تفاهم نامه ذکر کرد.
وی وی با بیان اینکه رسالت اصلی شرکت شهر کهای صنعتی فراهم کردن زیرساختها برای توسعه صنعت است گفت:خوشبختانه
این تفاهمنامه یک متن مترقی هست و روی آن کار کارشناسی شده است. انتظار داریم درچهارچوب این تفاه منامه، امکان نزدیک کردن دانشگاه و صنعت فراهم شود.
عظیمی تصریح کرد:شرکت شهرکهای صنعتی استان آمادگی دارد از پایان نامه های دانشگاهی حمایت مالی انجام دهد .
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس با بیان اینکه حدود 50 درصد و احدهای صنعتی نیازمند بهبود مدیریت تولید و مدیریت بازا رهستند گفت:در چهارچوب این تفاهمنامه، تخصصهای مدیریتی می توانند کمک ز یادی به صنعت کنند و بهتر است سایر دستگا ههای دولتی نیز در پشتیبانی این فضای همکاری بین طرفین تفاهم نامه کمک کنند تا بتوانیم در اعتلای صنعت کشور و استان اتفاقات خوبی را شکل دهیم .
علی حفیظی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شیراز در این مراسم که در سالن کنفرانس ساختمان مدیریت دانشگاه ترتیب یافت، ضمن بیان اینکه این تفاهمنامه با پیگیری مدیریت سرمایهگذاری و بازاریابی پژوهشی دانشگاه منعقد شده است، توضیح داد: این تفاهمنامه، برای نهادها و زیرمجموعههای طرفهای تفاهمنامه به دنبال انجام مأموریتهایی چون: نیازسنجی و انجام پژوهشهای بنیادی، کاربردی و توسعهای، پدیدآوری چرخهی فنآوری در زمینههای صنعت، معدن و تجارت، بالابردن بهرهوری عوامل، منابع و نهادههای تولید است.
وی ادامه داد: ایجاد گردش کار مناسب برای ارائه خدمات توسط کارگروه چهارجانبه، توسعه خدمات نرمافزاری و مدیریتی در حوزههای صنعت، معدن و تجارت و برقراری ارتباط پسین و پیشین مؤثر بین بخشهای تولید و مصرف مواد و مصالح سازهای از دیگر اهداف انعقاد این تفاهمنامه است.
معاون پژوهشی دانشگاه شیراز پدیدآوری و گردش فنآوری مابین دانشگاه، صنعت، معدن، تجارت و پروژههای عمرانی دولتی همراه با نوزایی و گسترش فنآوریهای پیشرفته و ارتقای بهرهوری بخشهای اقتصادی یادشده را بهعنوان چشمانداز انعقاد این تفاهمنامه عنوان کرد و گفت: این تفاهمنامه که بهمدت سهسال اعتبار دارد و در 12 ماده، 2 پیوست و 10 صفحه تنظیم شده، در راستای مأموریت و فعالیتهای دانشگاه شیراز برای توسعۀ ارتباطات خود با صنایع مؤثر استان منعقد شده است.
بر اساس این گزارش از مهمترین اهداف تفاهمنامه موارد ذیل است :
▪ نیازسنجی و انجام پژوهشها ی بنیادی، کاربردی و توسعه ای
▪ پدیدآوری چرخه فنآوری در زمینه های صنعت، معدن و تجارت
▪ بالابردن بهر ه وری عوامل، منابع و نهاد ههای تولید
▪ ایجاد گردش کار مناسب جهت ارائه خدمات توسط کارگروه چهارجانبه
▪ توسعه خدمات نر م افزاری و مدیریتی در حوز ه های صنعت، معدن و تجا ر ت
▪ برقراری ارتباط پسین و پیشین موثر بین بخشهای تولید و مصرف مواد و مصالح ساز های
نظر دهید